fredag 15 juli 2011

Förbannelse va de jävlas! Fiskade i Näkt

Förbannelse va de jävlas! Fiskade i Näkten ikväll och tro på helvette att jag tappade telefonhelvette på backen när vi tog bort spännbanden på båten... Vad blev det av detta tror ni??? Jovisst... JAG KÖRDE ÖVER FANSKAPET!! Dessutom hård, brutalt och alldeles innihelvete mycke! Nu är den telefonen uppe i telefonhimlen, svårt krossad, svårt död, tillsammans med alla andra telefoner jag dödat ihjäl... Fisket gick sen åt helvete med 2 små öring i båt och en tappad röding. Tror ni de var nog med detta? Hahaha då känner ni inte mig inte... Mr bad luck... Kommer hem och ska tanka över bilder från digikameran till datorn från dagens tur...tro på fan att kortläsaren i fanskapet säger upp sig OCH sen börjar datorjäveln krångla och startar om sig och muppar sig och säger att grafikkortet har fått pest, kolera och allt annat Jävla skit de kan få...kort och gott så håller den Jävla jesuiten från helvette på säger upp sig, lämnar in kavajen, drar ner rullgardinen...ja ni hajjar- aset håller på dör ihjäl alltså... Hahaha, men jag ä int bitter!!! Jävla helvette... Nu åkte reservtelen fram så förhoppningsvis går de att blogga med den imorrn då rödingsfisket fortsätter...om jag inte kör ihjäl den också vill säga... Suck, Vart är spriten?

2 kommentarer:

BertaStina sa...

HaHa.. Stackars krake =)

BertaStina hon spolade ner en telfon för 5000 en gång..
PLOPP!.. sa det, precis när hon drog i spolknappen.. KATASTROFVARNING..!! BertaStina blev smått galen.
Hon hade visserligen en försäkring på telefonen så hon hade kunnat få en ny, men den gällde ju inte om man inte kunde lämna in telefonen..
Gissa om BertaStina ringde reningsverket?
jodå =) Hon ringde o sa "om det skulle dyka upp en telefon, så ville hon ha tillbaka den" men inte fan kom telefonen dit..
Nejdå, det var bara att sörja o skaffa sig en ny.. Sånt är livet..
Tålamod Johnny.. Tålamod =)

Anonym sa...

Haha ja jävlars, den oturen var nog värre än min den ;) Tålamod?? Jo tack, de har jag nog fått lära mig under åren... ;) Idag har jag brutit ihop nog över eländet igår och det är dax att gå vidare...således åker jag på sjön igen ;)
Ha de bra BertaStina! :)

// JOhnny