fredag 14 oktober 2011

Vad har hänt sen sist i Johnny Storfans värld?


Inget fiske förra helgen pga brutala vindar i glesbygden och nu blir de ju mörkt så fort så man hinn ju int ut nått efter kneget så de har inte blitt nått i veckan heller. Tanken är iaf att de blir fiske imorrn Lördag om N`Fiskejesus är barmhärtig... å då talar jag inte om vindar och väder utan mer om morgondagens huvudvärk för de vankas rejäl våldsfest ikväll där Johnny Storfan har laddat upp med - Köpsprit!- Joodå ni läste rätt!- Köööpsprit minsann! Man kostar ju på ibland fan..trots att de inte e bröllopp eller andra högtider! Bara att köra skiten i soda streamern nu så får man till en utsökt champagne av något brutalare karraktär. Ja jävlar, Socitetsdricka minsann! Jorå, Johnny Storfan kan kan de här med socitet han! :)

Förra fredagen idkade jag sån där sport tillsammans med mina jobbkollegor! Nu talar vi inte om nån fånig fotboll och liknande, enl mig meningslösa, sporter utan vi snackar om- Svampplockning i elitklass! Jodå, chefen hade svampkurs med oss ute i spenaten bland bjenn, varg, fragglar å helvette. Faktum e att de förstnämnda e sant för på vägen upp låg de ett dött kadaver av okänd karraktär (troligen älg) mitt i vägen och således körde vi över själva skafferiet åt bjenn. I spenaten senare såg jag en stubbe som var våldsdemolerad av nämnda bjenn och jag talade om detta för Da boss. Jorå, uppe på detta berg har dom bombat ihjäl 2 bjenn i år och de fanns tydligen 2 st kvar i området. Faaast nu låter detta sju resor värre än va de är för int i fan stanna de nån bjenn kvar i ett område där ett tiotal galna lärare och en atletJohnny tjoar och lever fan inte. Näädå, jag misstänker att allt va bjenn heter drog därifrån med blixtens hastighet..ja ni vet- sån där fart som då man e riktigt skitnödig.
Själva idrottandet förföll odramatiskt sånär som att- hemska saker- jag kände en dropp pärla i pannan! Å fyfan nu vet jag hur elitidrottarna har det! Kaloriförlust å de jävligaste! Jag hittade iaf nästan en Ica-kasse med kantareller och nått skit som bossen kalla Taggsvamp (säääkert flugsvamp) men sen fick jag höra att man skulle rensa skiten så fort man kunde...Vafan liksom?! På en fredag? Nänänäää...där gick gränsen. Plocka skiten kan jag göra men rensa? Njäää! Jag skänkte således min kasse till 2 damer (givetvis) som var med. De gäller ju att smöra in sig liksom...höhö ;)

Nu stundar som sagt våldsfest å de brutalaste mänskligheten skådat ever! När (om) jag kommer på benen imorrn blir de våldsfiske igen ute på Storsjön. Får hoppas att storfan har kommit upp till ytan nu bara och att den jäv... hugger på mina pläääst-things...plastsaker på svenskiska. So long amigos- vi hörs/ses imorrn om ni vill...å N`fiskejesus vill... Vart fan la jag alvedonen?

3 kommentarer:

Kela sa...

Öhhh.... Va fan ä det här för skogsmulle fasoner?

Johnny Storfan sa...

Höhö jadu...Elitidrott kallas de för tror jag :D

Anonym sa...

Nu har storfan blitt en riktig skogsmulle.
Har du fått nått hårt i huve ?? :-)