torsdag 8 december 2011

Ny flytoverall

Storinvestering i huset som gud glömde! Jag blev så brutalt less på min gamla flytoverall, en modell dom kom ut typ under stenåldern eller nått med som väger fläskarsle och som framförallt INTE andas ett enda pillijota! Trots att man står stilla i en båt blir man dyngsur av svett av skitoverallen så nu jävlar fick de bli en arkebusering av skiten! I min jakt på en ny overall vände jag mig till min guru Kjell för andlig vägledning i ämnet. Vi talar förstås om Brunflo sport och fiske, the best fiskeaffär i heele stada! Å skådom resultatet av den andliga vägledningen! Nya Sundridge crossflow! Jävulen vilken brutalnice overall till skillnad mot de andra aset jag hade! Den här väger typ hälften mot den förra, är helventilerande och fan så mycket snyggare! DESSUTOM stödjer man "Ge Fan i våra vatten" projektet med 200 pengar/ köpt overall och bara det känns ju bra! En redig overall känns de som, ska bli nice att testa! Rekomenderar boende i närområdet, och med ordet närområdet menar vi i glesbygden en radie på 20 mil, att besöka Brunflo sport och fiske och spana in dom nya overallerna. Just nu är dessutom butiken brutalfylld med pimpelsäsongsgrejer med allehanda erbjudanden mm så: Brunflo sport å fiske, ett besök som lönar sig! (Diskret smygreklam ;-) )


Published with Blogger-droid v2.0.1

7 kommentarer:

Thomas Jansson sa...

cool!! spock 2011 enterprice metal mvh team laxbane

Mooseater sa...

Fett nice overall! klart man kikar in på fiskeaffärn i Brunflo när man passerar mot fiskevattnen i norr eller norgehavet, hör liksom till att handla nå brutal fiskeprylar där.
/ Mooseater

Ari's Fiskeblogg sa...

Tjenare Johnny !
Jag handlade en likadan för ett tag sedan , fick provköra den i onsdags då jag var och pimplade , den är hur smidig och skön som helst . Mycket bättre än min förra Sundridgen , hade den röda modellen förut . Väl investerade pengar och som sagt så går ju en del till vettigt ändamål .
Ha det gött och skitfiske på dig .

Anonym sa...

varför är det så långa ben på den?

Rille

Jörn Ryder sa...

Det är inte overallens ben som är långa, det är Johnnys ben som inte riktigt når ner till marken.

teamnappet.se sa...

Har en crossflow modell några år på nacken. Gul och mörkblå.
Kan bara säga att det är en förbannat go overall.
Aldrig blivit blöt av svett.
Skitfiske på dig
Pierre

Johnny Storfan sa...

Tomas:
Yääh! :D

Mooseater:
Låter bra dude! Vem vet, vi kanske ses där nångång! :)

Ari:
Låter positivt! Jag tror också den är bra. DEFINITV mycke bättre än mitt första as :) Skitfiske på dig mannen! :)

Rille:
För att de skulle se konstigt ut med korta :D

Jörn:
Möjlig teori!

Team nappet:
Låter positivt mannen!
Skitfiske på dig! :)