måndag 30 juli 2012

Telejävel från storhelvete!

Fiskat Näkten och legat vid Sandnäset igen ett par dagar men har inte kunnat blogga eftersom telefonförbannelsen ådragit sig en stroke deluxe de förbannade aset. De är ju själva fan - man kan åka till rymden å fan vet allt men en telefon som funkar som folk tycks ju fan vara helt omöjligt. Aset har börjat starta om sig själv, om å om å om igen helt utan anledning. IBLAND funkar det några minuter (som nu) å sen blir de nått fanskap... Snart lägger jag skiten i ett foliepaket likt bilden och kremerar ihjäl den tills den dör på riktigt...jävla skitgrejer!

Nåja, fisket då? Tja...även de gick åt storhelvete. 1 öring på 1,1kg som fick agera käk på kvällskvisten samt några mindre öringar och rödingar blev facit...och just de ja, 2 feta skitgäddor som högg på 20 meters djup också...förvisso bra och rolig fajt men isch sickna jävla slemproppar! Dragit hem slagskeppet nu. Vette fan om jag testar Storsjön igen kanske...eller om jag ska återvända till Näkten...eller om jag storskiter i allt och eldar telefoner i vredesmod istället...

Published with Blogger-droid v2.0.6

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker det sista alternativet lät bäst!Mvh din idol Haraldsson

Johnny Storfan sa...

Men hej idol Ha... eller vänta, vi tar om de där: Hej Haraldsson, allsmäktige gardinskapare och gulaschsoppaspillare tillika klant och odåga! :) :) :)

Tror vi har en deal, vi eldar skittelefoner, dricker massa öl och saknar våra gamla hederliga knapptelefoner som HÖLL! :)

Jörn Ryder sa...

Kom in på det chefsfria jobbet och drick en kopp java med mej!

Martin Snäppramar sa...

Lite väl het grill eller? ;)

fishermen.se sa...

Fishermen.se är en nystartad hemsida och är uppbyggd precis som facebook fast endast för fiskare:) Som användare kan man ha sin blogg som länk på sin profil. Är just nu ute på nätet och försöker värva in folk med brinnande intresse och erfarenhet av fiske till hemsidan. Ta gärna en titt www.fishermen.se man kan logga in med sitt facebook/twitter konto om man har ett, väldigt snabbt och smidigt. Finns också traditionell inloggning.