fredag 24 augusti 2012

Ordningen återställd! Ajm back...Å herre jösses anamma och hans 7 lärljungar!
Det har verkligen jävlats senaste tiden, så till den milda grad att jag var tvungen att söka tröst, göra en comeback alltså, hos mina vänner Piston och piston...och deras kusiner piston...å piston.. :)
Vart ska jag börja...? Hm....
Nåja, vi kan väl sammanfatta mitt liv senaste tiden för Jämnjävlut deluxe!
Först begick mobilen en svår Harakiri så den dog ihjäl. Skickade iväg skiten på garanti-  men vafan...fick tillbaka skiten, med bytt moderkort, så funka int wifin...Kul jul! Tillbaka med skiten igen då..

I samband med den tragedin tog även min dator en cyanidkapsel och dog ihjäl... Yaaay, 2 av 2 liksom! Jävla skitgrejjer... Som tröst drog jag på sjön och vad händer- Joodå, jag gjorde en Haraldsson och plötsligt förstår jag varför han skrek som en tjej på Hallentrollingen - Jag drog in en krokajävul från storhelvete i pekfingret! Uj uj uj...smärta 8,3 på richterskalan fan!!  MEN till skillnad från ballerinan Haraldsson som for på sjukan, drog jag ut skiten själv medelst en rostig tång...men sääätan i gäääätan vilken painfull process de var!

Nä tamefan all materia har varit emot mig sista tiden....så mycket att jag inte kommer ihåg allt... Bloggandet har blitt lidande som ni sett för utan dator å tele är man ju brutalt handikappad fan...men men, nu är en ny dator inhandlad och telejäveln från de blåsvedda helvetet är på väg ner på rehab igen som sagt...

Sååå, vad göra i brist på blogga? Jo- shoppa shoppa grejjer förstås!

Först ut var en Heat Pal till dräparn! Blev "varnad" för dessa av en dude från dom glesbygda vidderna för han tyckte inte dom funka så bra, men jag låna en apparat och testa och jag blev helnöjd iaf. Värmde som satan på natten tyckte jag.


Och nu till de bästa: Tadaaam! En Elwinch!!

Joodå, jag är ju som bekant emot allt vad fysisk aktivitet innebär så nu gjorde jag slag i saken å shoppade en winch från England. Nog för att de tog mig en hel dag att beställa skiten för vafan...jävla ebaysidan var ju på utrikiska och i min skolgång jagade jag hellre trast med luftkanonen än att gå på jävla boooring engelskalektioner...vilket jag ångrar nu :/ Vafan pratar man int svenska överallt för? Vavava? Nåja, efter mååånga svordommar lyckades jag till sist beställa en och - FYFAN VA NÖJD JAG BLEV! No more handwincha och riskera hjärtsnööörscchp fan! Satan va smidigt de gick att dra upp dräparn! Trådlös fjärris å allt! Handwinchning borde fan klassas som sport....och de hatar vi- eller hur? ;)

Fisket då?
Nja...de är väl både upp å ner... Storsjön södra är fortfarande en skitsjö från helvete i mina ögon även om jag lyckats ta ett par godkända öringar. Dock så har tamefan majoriteten varit äcklliga slemproppsskitgäddor de luxe... ISCH! Jävla odjur! Varför i helvett skapade n`Gud dessa varelser? OCH varför leverbiff?? :(
Har även kört Näkten en sväng och den sjön blir man ju int heller klok på... ena dan dött (bara smått) och nästa dag bra... Sista raiden (2dagars) gav dag 1 bara några små fyskämsare och dag 2 gav 9 röding varav 4 kring kilot (mat och tävlingsfisk)

Ska försöka blogga lite mer nu när jag skaffat en ny kompjutor. Får se hur de blir imorrn om jag drar ut på en rajd eller om jag ligger inne och tycker synd om mig själv och håller i skallen...damn you Pistonhead..damn you ;)

6 kommentarer:

Jörn Ryder sa...

Gnälla för en sketen krok... Spräng aortan så ska du få känna på 10.0 på richerskalan!

Peter & Cicci sa...

Mycket gott att du är tillbaka i etern. Trodde fan att du hade colat eller nått. Du skall veta att när man nått helvetets krön så går det bara utför……. Jag menar att nu har du utförsbacke, kan bara bli bättre, aha du fattar, eller ?
//Blomman

Fishermen.se sa...

Gå gärna med i fishermen.se som är en nystartad community och lägg till din blogg:)
http://www.fishermen.se/groups/bloggar/

Fredde sa...

Men va fan mannen! Du ska ju höra av dig då du kastar skeppet i Näkten. Kan ju ha tur att jag inte är där :-) Men ändock. Nästa gång får du fan höra av dig. Vi kanju köpa två backar piston och dela på. "plastic fantastic"

Anonym sa...

Har du sluta fiska ???

Anonym sa...

Hej du !!
Har du lagt ner bloggandet ??