onsdag 10 oktober 2012

Jahopp nu börjas det...


De har varit ovanligt lugnt på olycksfronten sedan flytten in till ghettot men nu tror jag självaste Storlucifer sammarbetar med N' Gud för att få mig av daga! I år är temat ström! Elektrisk elektricitet, high voltage alltså. Jisses jävlar anamma å hans 3 små fula lärljungar asså!!!
För nån dag sedan lyckades jag hälla en kopp brutalkaffe rätt in i en förgreningsdosa på kneget. Först hände ingenting, sen börja de fräsa lite lätt, sen fräste de utav helvete och till sist, när mitt huvud befann sig ett par deci ifrån när jag skulle försöka dra ur kontakten ur väggen, sa den KAPOFFUTAVHELVETTEEE och jag fick skåda ett förvisso vackert men rätt otäckt fyrverkeri från NÄRA håll... Brunrand i kallsongen- part 1 !

Ikväll satt jag i soffan i betongbunkern och våldslirade kulturmusik i form av Eddie Meduza. Mitt uppe i kulturlåten "Runke ball" hör jag ett sjuhelvetes jävla dunderbrak i trapphuset utanför min dörr... Vafan liksom?  Gick å titta i titthålet på dörrn men såg bara mörker å missär (de brukar lysa) Öppnade dörren och fick se att en gammal lysrörsatmatur modell plåt, fet å tung hade lossnat från taket av sig själv och dråsat i golvet...preciiis utanför min dörr.. Hm...den har ju bara hängt där i typ 50 år...slump att den lossna precis nu när jag flytta in? OCH trodde ni de var slut med deta? Nähää då! Om jag säget kablar och starsccchkström! Jo naturligtvis var armaturen kopplad till detta och nu hängde kablarna som lossnat ur armaturen preciiis i huvudhöjd...utanför min dörr...i mörkret. Slump? Nää va! Nu borde ju förstås säkringarna ha löst ut men jag tänkte jag chansar inte utan tog en fet skruvmejsel och kortslöt...vad händer! - KAPOFFUTAVHELVETEEE och ett ännu finare fyrverkeri i VM klass! Förvisso även de vackert men... Brunrand i kallsongen - Part 2!
Published with Blogger-droid v2.0.9

5 kommentarer:

Fredde sa...

Ja du vet vad man säger: Friskt kopplat hälften brunnet.

Anonym sa...

Fredde:
Haha ja så kan de nog va :) Joppar du kvar i butiken fresten? Varit in ett par ggr men inte sett dig.

/ Johnny

Anonym sa...

Ja du du e en oturs förföljd dude du .. ;-(
Hur e de på fiske fronten då ?

CHRISTIAN MARKSTRÖM sa...

Hahaha ....Helt sjukt ;)

/Mvh

Anonym sa...

Anonym:
ATT jag e ja! Ett mirakel att man andas över huvud taget! ;)
På fiskefronten intet nytt...tyvärr :(

Christian:
Brutalt sjukt! Ett tecken från ovan (eller nedan kanske troligare) fanimej! ;)

// Johnny Storfan