Tänkte vinterdvala storfandräparn i helgen men så upptäckte jag att kommande skitvecka också skulle va mild och därför väntar jag med de och fixar å donar lite (så slipper jag i vår).
MEN så fort man ska göra nått så kommer den jävla skitbeslutsångesten. Hur i fan ska jag bygga? material? vad blir bäst? hur tjänar jag mest plats? hur ska falukorven få plats? Ja, skitfrågorna blir många...
Kvällens skitdilemma att lösa var köket/pentryn. Tänkte bygga in ett kylskåp på nått bra sätt men fanskapet är egentligen några nummer för stor... (Igloo koolmate 36) Visst- den sväljer mycke falukorv vilket är skitbra men samtidigt tar den plats utav helvete... Hm... Kanske ska skicka skiten till Valhall och köpa en mindre?
Fast fan... Den är ju ny så det är ju en smula dumt kanske... Hm... Man kanske ska bygga själva köket för sig och ha kylen på nått säte... fast då tar den ju också plats..... Hm... Faaaaaan! skitbeslutsågren!! Jaja, detta tåls att tänkas på...
Fresten! -är det nån därute som är ägare av en Ryds Camping som har nån bra ide på kök? Nått kort kanske? eller vet om nån bra sida där velkusen Johnny Storfan kan inspireras?
Skicka GÄRNA ett mail isåfall å tipsa!
Nu ska jag göra ett svanhopp i grupperad pik med 15 molbergare ner i badkaret. Våldstvagning medelst rotborste å klorin gäller! Imorron stundar ett hårt pass på kneget och då lär de väl va bäst man ser respektabel ut...så gott de går...HAHA!
Ajöken löken!
5 kommentarer:
Har inget bra tips men om du nu tar med dig massor med falukorv så kommer den ändå vara slut relativt snabbt så då kanske inte en så stor kyl behövs. Korven löper ju ingen risk att bli gammal i din ägo :-) Är lite avis på dig som har ett sånt projekt att bita i. Hoppas det går bra. Behövs hjälp med plastarbeten så kanske jag kan hjälpa till. Har faktiskt jobbat på båtbyggarfabrik nån gång på medeltiden... Lite kunskaper finns kvar på hårddisken (nånstans)
Ska du kyla falukorven? Den ska väl hårdkremeras om jag fattat rätt...eller ät först och fiska sen.
Allvarligt talat så kan det nog vara bra med en så stor kyl som möjligt så jag skulle nog satsa på att försöka få plats med den.
Vi hörs /Micke.S
Fredde:
Hehe, jo de klart, korven klarar sig nog men resten... ;)
Ska bli lite intressant att se vad man kan åstakomma ;) Thanks dude, hör av mig om hjälp behöves! :)
Micke.S:
Hehe, ja de har du rätt i. Hårdkremerad smakar bäst:) Å äta före är bra så slipper man äta på fastande mage i båten sen...hehehe.
Ja jag tror jag provar att köra med denna kyl iaf. Fick en ny liten ide idag... :)
Tjaa Johnny !
Irmas tips e: Bygg inte in den !
Vi har våran i ruffen framför skepparplatsen, spänns fast vid behov ! Av det blir den väldigt portabel.
Lastning och lossning sker hemma vid köksbordet samt även rengöring.
Att ta den till Bilen vid tex Söderhamnsresor blir också mycket enkelt.
Ev stuvfack under kylboxen skall användas till sällansaker, typ fendrar och andra kycklingprylar !!!!
Janne
Team Irma:
Hm...du har ju faktist jävligt rätt i det! Myyycke jävligt rätt i de dessutom! Så får de bli! Portabelt ska de va! Tackar för tipset! :)
Skicka en kommentar