torsdag 7 juli 2011

Nummer 5 också den en skitretur...suck!

Nummer 5 också den en skitretur...suck! Ger mig nu och far hem och dinerar lite korv. Jag avslutar med en diskret reklambild på Lorents marin magnifika swivel och multihållare till riggar. Mkt bra skit! :) över och ut för idag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför är inte Johnny med och tävlar när de är så många fina tävlingar bl a SM i Hallen???Eller fiskar han bara på datorn??

Anonym sa...

Njä jag tänkte va med i Hallen men sen kom jag av mig när styrningen börja jävlas å sen sket jag helt enkelt i de och for ut å fiska själv istället. Siktar på midnattstrollingen istället.


// Johnny

Fredde sa...

Tjena mannen! Nu är jag tillbaks i metropolen. Ska ner till stugan på måndag eller tisdag för att njuta av den sista semesterveckan. Kul att du fått igång Storfandräpar´n!

Jag ska om vädret tillåter stäva ner mot rogstaholmarna i Näkten. Köra lite djupparavaner för att evenuellt överlista nån röding iaf. Men det innebär omtankning och det kan ju vara dråpligt om det blåser lite på sjön... Hmmm Vet du om det går att koppla trycktank till en sån motor som jag har? Kanske måste pressa in en kran då på bränsleslangen så det inte drar ur motortanken i så fall... Projekt kanske? Ska kolla det i veckan. Vore skönt att kunna köra på större tank...

Skitfiske!!!