tisdag 4 oktober 2011

Jävlars va tvärmörkt de blev!

Blev sån brutal motsjö så jag bestämde mig för att fiska hem istället för att skumpa i 25 knop. Tog/tar dock längre tid än beräknat eftersom jag fiskar i 1,5 knop... Inte ens halvvägs än så jag får väl riva ändå snart och idka mörkernavigering hem. VI VA LA GPS PLOTTERN SÅNA HÄR GÅNGER! Fan jag blev som hoppfull på fisket efter mörkrets inbrott eftersom fisken plötsligt steg utav helvete och nu har jag mer följen på riggarna än nånsin... Men ihelvete att nån hugger inte! Lustiga varelser.. Totalt 4 returer till båt ikväll... Jodå trenden håller i sig! Nu river jag! Över and ut!
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

teamholen sa...

Tja, kul att du testar att experimentera lite!!
Körde du flashern bara efter lodet eller hade du en löja efter den?

Ang, att all fisk splittrade upp sig efter mörkrets inbrott har jag sett mycket på Vättern och sjöar i dalarna, tror det har med att göra att ekolodet uppfattar mer fisk när solen slutar lysa ;)

Mvh Olle Teamholen

Johnny Storfan sa...

Team Holen:
Tjena fiskebroder från söder! :)
Jafan man måste ju experimentera och hitta på nya saker när de e så trögt. De e ju de som e en del av tjusningen md fisket dessutom :)

Jag hade en löja bakom flashern också men dom högg på den stackade ovanför.

Nu när du säger det så kan nog din teori stämma med ekolodet efter mörkrets inbrott! Kom på att alla ekon (färger) blev klarare efter mörkret så säkert som du säger, så "ser" nog ekolodet mer då än i dagsljus. Hur som helst var de otroligt mycke fisk vid riggarna men i helsike att dom hugger inte! Vete fan vad man ska prova härnäst...
Skitfiske på dig! :)

Jörn Ryder sa...

Använd dynamit!