söndag 26 februari 2012

Rapalas ringöppnartång suger!

AJAJ! Detta är vad som händer med rapalas minitångjävel från helvete efter BARA 40 "öppnade" ringar (iof hårda ringar...) vid tillverkande av 20 utlösarmojänger : Niten som håller ihop tången från helvetet (se bild -vid pennspetsen) ger vika, tången blir glapp och nån slinter och kör in tången från helvete i tummen varvid blodvite uppstår! Denna "nån" är då givetvis JAG! Förbannade skitgrejer! Rapala brukar ju vara kvalité men detta var då de sämsta skit jag skådat! Ajaj ...vart la jag Bamseplåstren?


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tja Johnny :-) Min tång har hållit i 3 år nu :-) du e för stark ! Hehee Pappa G

norman sa...

Köp BFT suverän finns i olika storlekar går att klippa av lina med funkar suveränt på flätlina med,så det är bara att byta ..........

Johnny Storfan sa...

Pappa G:
Höhö,ja de måste troligen vara orsaken då ;) ELLER så fanns det ett enda måndagsexemplar i världen och de fick jag...Förvånad? Inte jag... ;)

Norman:
Tack för tipset mannen! Ska kolla på dom!

Sluringen sa...

Min höll aningen längre men samma problem med den. Provade att ge den ett par fetingar på niten med hammarn, och med skruvstycket som mothåll. Då fungerade den till en ring igen, men sen var det lika glappt som ett Estländskt luder igen... Pärskans skit-Rapala!!
// Rickard / Team Sluring

Anonym sa...

Sluring:
Hehe ja jävla skitgrejjer! Dängde på min med hammare jag med och då funka den ett par ringar till...sen samma visa...svordommar svordommar! :) Nä bort me skiten å skaffa nytt! ;)

/ JOhnny