torsdag 13 december 2012

Shoppade 5 liter plast idag...

...+ munskydd inför kommande slipning. Letade gasmasken i förrådet sen fornstora dar då jag lackerade bilar men hittar inte skiten ...hm, kan den va hemma hos lillfan maybe? Iof så blire ju roligare att plasta utan mask men då lär väl den sista hjärncellen stryka med... Heavy shit sån där plast! Äkta hadderajjangrejor som fått mig att stupa fler än en gång.... Mm-mm eeen int-ttte ha väl jjjaahag tagiittt nån skaskaskaaada av de int!

Published with Blogger-droid v2.0.9

7 kommentarer:

Fredde the projector... sa...

Kul när det går framåt. Vad ska du hitta på efter nyår då? Bara längta tills det blir vår? Finns det plats för en urgammal Adria där? Och om så är fallet, vad kostar det? Eller som västgöten sa: Köster det nåt eller? Och va sa ja betale då?

Anonym sa...

Haha jag har 1000 projekt att syssla med på båten i vinter så de räcker nog efter nyår å ;)

2500:- pröjsar vi och ja de finns nog några platser kvar. Brutalt varmt där inne. Kortärmad tröja gäller om man ska göra nått. ;)

Anonym sa...

// Johnny Storfan

Fredde the projector... sa...

Okej. Ska kolla med överstinnan först. Ekonomi är ju en fråga om pengar. Har fått tag på en altan till vagnen nu (förtält). Gratis! At no charge at all...

Fredde sa...

Jag jobbade på Mambabåtar en period. Men det var det förbannade styrenet i plasten som gjorde att man var halvfull varje dag man åkte hem. Hade ju bara typ tvåå mil enkel resa i en gammal rostig golf så... Men om man gör inomhusplastning utomhus så behöver man väl inte mask?

Anonym sa...

För de första kan man inte plasta utomhus på vintern. Da shit kräver värme för att härda. På sommarn laga jag tvålkoppen ute, utan mask, men blev helt borta i skallen ändå. Brutalt dunder de där! Skulle jag ligga i båten och plasta allt samtidigt utan mask törs jag nog påstå att jag aldrig kliver upp igen... Har stupat förr av både plast och thinner.... De som luktar så gott i plasten och i spackel etc är som du säger - styren. Smells like caandy fan men är baaad shit!


//Johnny

Fredde sa...

Jaså? Kan man inte? Men om man plastar ute och drar in båten sen så det får härda :-) Hehe... Nu har jag beställt ny flugrulle. Blir bra till mitt nya spö. Men nu ska jag ut i snön och slira till jobbet... Ha det!