måndag 20 januari 2014

Im a hero :)
Äntligen får jag iväg ett jävla blogginlägg efter att ha bytt app till blogger, från blogger droid som verkar ha förvandlats till en kioskmongoapp på riktigt. Skitgrejjer... Nåja nu slaskade jag upp en blogger å den skiten verkar ju funka iaf.. 

Mycket har hänt den senaste tiden inklusive incidenter på löpande band. Råkade buckla till bilen en smula då de stod en stor fet lastbilsjävel i vägen.. Flött dä föfan, je åk Audi tjoa jag men de gjorde den int så det blev en liten incident av de hela... Suck - del 1.

 Ögonen for åt helvete en dag också (samma skit som brukar inträffa då å då- sår på hornhinnorna = aj som fan!) så de blev ilfart in på lassa för att få antibiotika och kortison. Suck- del 2. 

Väl där inne tyckte jag synd om mig själv efter läkarbesöket så jag gick till fiket å köpte två räkmackor och en balja lut. Det var gott som fan...MEN... Jag hann precis hem då jag började svettas å må dåligt och plötsligt brutalvommerade jag så innihelvete så jag trodde min sista stund var kommen. Jodå, en schysst matförgiftning var liksom pricken över i:et.. suck- del 3.

De jävliga var att jag hade bjudit upp till brutalfest på kvällen. 2 timmar kvar innan gästerna kommer..vad göra? En powernapp efter att jag pjukat klart och när jag vakna var jag fortfarande knäsvag utav helvete men vafan...äre kalas så äre. Svepte tre bacardi breezer i duschen följt av en jättegrogg så kom man ju igång igen och den planerade festen kunde hållas..... Im a hero! :)

På tal om hero!
Nu är jag ägare till en Gopro Hero 3+ Black edition så nu ska jag våldsproducera hardcoremovies framöver! Alltså...inte såna hardcoremovies som ni nu säkert tänkte era dirty fakkers utan fiskefilmer såklart! En å annan vansinnesfärd uppi nån snöhög med den nu buckliga Audin kommer nog ochså läggas ut för att testa kameran. Har kört den lite och blir grymt impad över vidvinkeln! Perfekt att ha i båten i sommar.
Det följer även med ett vattentätt hus så det blir nog nån undervattensfilm från isen också.

För övrigt ska jag också hjälpa Anders Rösth, upphovsmannen till de nya grymma betena Top Striker lures, (  http://www.topstrikerlure.blogspot.se/  ) att filma dessa under vattnet så ni kan titta hur dom går. Vi ska låna badhuset här är det tänkt. 

Det kan då även bli ett bonustrack - Johnny Storfan gör bomben, eller liknande ;)
Nu har jag skrivkramp i pekfingrarna så jag måste sätta punk. Men nu har jag iaf en bloggerapp som funkar så nu ska de bli lite mer inlägg framöver.

Roger över, roger ut. 

4 kommentarer:

TIM TRUTTA sa...

Bra tips va ;-)

Anonym sa...

Japp! skitbra tips! :) Vette fan vad som hänt med droiden... :/

Storfan

Anonym sa...

Kul att bloggen funkar!
Dina inlägg livar upp under istiden.

teamnappet.se sa...

Jag har en app som heter Blogpress.
Jag kör ju med Iphone ifall du kör med android så vet jag ej om den finns?!
En jävligt bra app, livebloggar direkt.
Pierre