fredag 25 december 2015

Stormvarning

Bah! Smhi har gått ut med en stormvarning i kväll och som vanligt är förväntningarna höga att det ska va som på film ni vet... Att det ska komma nån ko eller får eller nåt annat jävla kebabmaterial flygande eller varför inte en lada eller nåt... Men nädå... Vafan de fläktar ju knappt. Här hade man laddat upp med ett nödkit bestående av stearinljus å starscchksprit å julmust men närå... Jag får väl helt enkelt spara in på stearinljusen ikväll.... ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

välkommen tillbaka du hedniska kadaverätare.
vi är många som dyrkar dina funderingar.
ska man behöva sända upp smålandskorv av bästa sort för att få dig att vakna till.. o ge fan i julmusten. prova glöggens glada värd. fast den är så söt så du får späda ut den 80/90 % men nått inte så sött dricka.
kan du inte leverera en nyårs fundering om vad som ska komma nästa år. vad som kan gå fel nästa år.
eller vad glesbygden har att erbjuda av kvinnor o andra sevärdheter.
en av alla som dyrkar jonnyismens store gud.
fredde..


Johnny Storfan sa...

Man tackar! :)
Ambitionen är (igen) att hålla bloggen i ett jämt flöde. Men skulle det börja dröja med inläggen igen så är ju alltid en smålandskorv en bra motivationshöjare... ;)
Det kommer nog någon form av nyårsfunderingar bara jag får till datorjäveln från storhelvetet...eller rättare sagt internätet igen. Bytte nyligen leverantör å såklart skulle de väl börja jävlas så nu bloggas det bara från telefon. Drygt att skriva spaltkilometer med ett pekfinger liksom! Jag brukar annars använda bägge..haha :)

Ha de gött å tack för de lyftande inlägget! :)

// Storfan