tisdag 19 januari 2016

My eyes, my eyes!

The time has kommit att... *gulp*  ..tala ut ... om mitt kanske hittills mest traumatiska trauma ever! Jag är i djup chock än, ligger tidvis i fosterställning i duschen och kvider klagosånger under djup dödsångest, har ständiga psykologsamtal med gasten om saken...ja jag har till och med funderat på att försöka tvätta ögonen med kaustiksoda för att sudda bort den hemska bild på hornhinnan som lixom en hällristning etsat sig fast för all evighet. Ajm doomed...dooomed... For ever dooomed!

I somras efter ett fiskepass skulle vi lägga till vid en brygga och knoppa i båten. På vägen in, i "skärgården", ser vi en gubbe och kärr... dam... av modell ANTIK. Jag skulle väl gissa att dom var från 1800 talets andra hälft nånstans...
När vi närmade oss bryggan, men dock på avstånd, så får vi se... Vafan! Gubben näckar och tar sig ett snabbt dopp och sen upp fort som fan på bryggan igen. Nåja, det var väl ingen big deal, det var ju som sagt en bit kvar mellan oss och dom...

MEN! - och nu till traumatiseringsögonblicket- när vi var riktigt nära gör damen samma sak! Tvärnäckar och slänger sig i och sen upp på bryggan igen via badstegen... HUUUH! Redan där fick jag ärr på hornhinnan...men det skulle bli ÄNNU värre visade det sig...

Vi var nu riktigt riktigt nära, bara några meter från bryggan, och jag tänkte att vafan vi kan ju int vända nu, vi måste ju lägga till trots den något bisarra situationen.

Något mödd av åsynen av dessa skrynklig...eh..av dessa nakna människor, försökte man ju naturligtvis att hålla bort blickarna så långt det gick vilket försvårade själva tilläggningen något. Dock fick jag in bredsidan mot den höga bryggan hyffsat bra och skulle skynda mig att hoppa upp vid en stolpe och hålla fast båten. Det var då...det var då det hände!

Jag greppade bryggan, gjorde ett hastigt kliv på förarsätet och skuttade med spänst upp... FÖR ATT MÖTAS AV EN RYNKIG HÄNGTUTTE 1 DECIMETER FRÅN MITT ANSIKTE!

AAAAH, my eyes, my eyes!!!!!

Den nakna damen från 1800 talets andra hälft hade ju, utan min vetskap, varit snäll och tagit emot båten och stod och höll i den i taket när jag skuttade upp mellan hennes armar, och nästan fick hennes boobs (fendrar) i ögat... I ÖGAT!
Huua! Å tänk på jävulen om hon stått en deci närmare och lite mer bredbent och jag hade stoppat upp huvudet nån annanstans - omvänd födelse liksom! 
Å herre min je ! Å herre min je!3 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha.
du är bara bäst..
skulle vara kul att få åka med i din fina fullriggare och
få uppleva när du diar ett par gamla taxöron vore en syn som ja skulle kunna betala mycket för. lite kinky men så har ja också fiskar skitregnbåge några (typ3) gånger i mitt liv så ja måste nog va lite udda.

du bara måste ha 10 GÅ-PROFFS kameror på båten. snacka om you-tube hit ...

ELLER tänk dig svensk damtidning.....

jonny mannen från vidderna, alla (ja nästan)kvinnors våta dröm .
nu har han förfört näckens gamla svärmor. mitt på dagen så kom hon fram o visade sig. det är inte många som har sett henne på dom senaste 50-60 åren. men den fagre mannen från södra änden av storsjön han har det som många män bara drömmer om.
en fin båt att ragga i...
hehehe.
du är min husgud.

måste nog fara upp till vidderna o smaka lite lokalt vatten så man fattar vad man går miste om i livet...
ha det bra jonny..
fredrik från smålandJohnny Storfan sa...

Haha välkommen att mönstra på närhelst du vill, fagre Fredrik från Småland, så ska jag guida dig både bland 100 åriga boobs och sliskiga regnbågar. Jag vet inte riktigt vad som är värst... 😂

Asad sa...

Great Blog, full of fresh idea...

Great Article & blog
: Really Appreciated, Best of luck

Thank You
.