lördag 24 december 2011

Dö tomtejävel!

Isch! Jävla Julhelvete igen! Som ni kanske vet hatar jag skitjulen över allt annat på denna moder jord! (Hm...ska möjligen vara leverbiff jag hatar mer men... ) Är man en sann surjämte å norrlänning så hatar man ju allt bara för hatandets och principens skull och Julen är ju då som sagt inget undantag för min del. Massa fula tomtejävlar överallt och sen till de värsta- JULKLAPPSHYSTERIN! Sjuka satan va folk handlar skit bara för nån dude vid namn Jesus föddes långt borti utlandet FÖR ÖVER 2000 ÅR SEN! Hallååå...dags att släppa taget nu och gå vidare liksom! Handlarna står förstås med falska flin och gnider händerna och tjänar storkovan medans dumsvensson handlar långt över limmit bara för att....ja vaddå?!...en ful pojkvasker som föddes för över 2000 år sen!
Da-aaa!

Nåja, det finns väl iof bra saker med skitjulen också....typ...starscchkglöggen å prinskorven!
Ikväll drar jag å Morbror ner till hon som hitta mig på en sten i skogen när jag var liten (morsan alltså) och ska våldsäta å de jävligaste och dricka starsccchkglögg de luxe- Sprit med ett russin i och möjligen en droppe röd karamellfärg för själva synupplevelsens skull. Förhoppningsvis går man in i rusets evangelium för vafan liksom- en ful liten kille föddes ju för över 2000 år sen - klart vi måste fira! :)

Nåväl, vrång pessimist, surjämte och norrlänning som hatar skitjulen till trots, så får jag önska eder alla bloggreaders därute en riktigt GOD JUL med mycke käk och christmasmust (julmust för den som inte hajjar utländska) och glöm nu inte att fira att en ugly pojkvasker vid namn Jesus föddes....FÖR ÖVER 2000 ÄR SEN! Starsccchkglöggssalut för det- SKÅL !

3 kommentarer:

Mooseater sa...

Kan bara fullständigt hålla med föregående talare.

God jul, skål å sketfiske på er alla!

Jonas sa...

Har du missat piston's julöl??? Perfekt för ett julrus

Johnny Storfan sa...

Mooseater:
God Jul å skitfiske...å skit jakt (säger man så? på dig med mannen!

Jonas:
TRAGISKT nog va dom slut på gröna lyktan när jag var dit och skulle storhandla en kubik rusdryck :/

// Johnny Storfan