torsdag 13 juni 2013

Skitlagret gick mot tunneln och ljuset...

Skitgrejer från storhelvete!
När jag trailade hem från Hallen sist hördes plötsligt ett sjuhelvetes gneeek-gnisseel-utav-helvetee, bak från trailern. Jag fläskade på en grisnit och for in på en parkeringsficka å ut å kollade trailern. Jag ruskade fanskapet hit och dit, sparkade på däcken och försökte se kunnig ut men hitta som inget fel. Rullade iväg sakta och...njä allt betedde sig som vanligt så, -"äh skit i de"-syndromet inföll och ja...jag sket i de då som sagt.

Igår for jag ut en snabbfisketur på kvällen. Trailade några hundra meter till hamnen och när jag backa ner mot rampen lät de plötsligt "gneek-gnisseel-utav-helvetee, igen.
Vad i...? Äh skit i de å ut å fiska din slusk sade en inre röst såå...ja jag for ut (fisket gick även de åt storhelvete med några små returer bara)
När jag kom hem wincha jag upp dödsmaskinen från helvetet igen och skulle traila tilbaka och... GNISSEEL-GNEEK-UTAV-HELVETESFAAAN!

Joho då... Som ni troligen redan hajjat så skar hjullagret ihop och dog ihjäl så inni helvette på vänstersidan. Skitgrejjer! Nu blire byte på båda sidor, sen tror jag att jag kanske ska försöka ge mig på att besiktiga kärran vilket jag aldrig gjort tidigare...;-)

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 kommentarer:

Team Karlberg sa...

Jadu Jonny... Det är ett stort nöje o läsa det du skriver :)))
Synd om trailern, men det blir så i bland.
Att det blev returer på fisket är ju inte helt negativt, alltid kul med spö böj :)
Skit fiske i sommar.
Mvh Jonny

Anonym sa...

Jag är van att de ständigt jävlas så de e lugnt ;)
Haha jadu, returerna var så små så att spöna knappt vibrera ens. Men men, man fick ju komma ut iaf ;)
skitfiske på dig med ! :-)

// Johnny Storfanf