torsdag 10 oktober 2013

Ny top striker

For till stan idag till gå och löpkliniken och träffade en ortopedtekniker som undersökte mina klövar. Har ju så jävulskt jävla ont jämt i framför allt knän, höft, fotleder och hälar, varvid de nu också blivit snedbelastning så även ryggen tagit stryk. De var ju inte underligt visade de sig. Gick ju snett som fan med fötterna, vilket nu ska korrigeras upp med formgjutna sulor ock RIKTIGA skor. Fyfan, här har jag gått på kneget i foppatoffelsjävlarna i flera år i tron att de var bra skor för mina fötter...åsså visade de sig att de varit heelt åt storhelvete fel val av skor. Min "felvinkel" på klövarna får ännu mer utrymme med dessa jävla skor visa de sig. Med andra ord trodde hon dom bidragit till att jag nu är helt fucked up i benen... Tror fan jag ska arkebusera skojävlarna med hagelkanonen när jag får mina nya riktiga skor. Ska bli kul att se om jag blir bättre av dom. Hört av massa folk som gått till de här företaget att de är som ett mirakel. År av rygg, knä och fotvärk har helt plötsligt upphört iom att dom skaffat formgjuten sula. Återkommer om resultatet för min del.

På hemvägen for jag in å drack en balja lut hos Anders "top strikermakar'n" Rösth, i Team eson och vipps fick jag med en ny top strikerfärg hem att testa i helgen. Kul!

Har förhoppningsvis lagat styrningen på båten nu också. Tog bort skitluftskruven från helvetet, gängade om och dona, och nu är styrningen tillbakamonterad på båten. Fattas lite luftning imorrn och en stilla bön att allt blev tätt. Förhoppningsvis får jag ut och testa nya autopiloten sen... Spännande, som elektrikern sa! :-D

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 kommentarer:

Team workfrövi sa...

Hej Johnny ! Du äter inte kolestolmedicinen (simvastatin) möjligen ? Jag hade grymt ont i mina fötter och det visade sig vara medicinen som orsakade det ! Slutade med den och vips så blev jag bra i fötterna . Skitfiske !!!!!
Mvh Robert

Anonym sa...

Åfan. Nä ingen sån medicin äter jag.

// Johnny