tisdag 10 mars 2015

Världsrekord i längdhopp med liten dräpare?

Höhö, ligger i nattmörkret och kollar på bilder på telen från i somras och fick syn på denna som skilldrar en av lotsbåtarna vid Ljusne där jag alltså var och levde fan på havet med Storfandräparn.

Denna lotsbåt var upphovet till en sjuhelvetes långflygning med Storfan där jag med nöd och näppe klara upp landningen...höhö!

Jag hade varit ute och fiskat på ett totalblankt hav och när jag rivit på kvällskvisten körde jag hemmåt i ca 25 knop. När jag kom dundrandes in mot Vallvik fick jag syn på lotsbåten som kom körandes fort som fan på andra sidan viken. Jag tog kikarn å spanade lite hastigt, fortfarande körandes 25 knop, och minns att jag tänkte: satan va den där jävla båten gräver! Och de var just de den gjorde. Den körde djupt och tungt som satan i sjön och det bildades nå sjuhelvetes svallvågor.

Nåja jag la ifrån mig kikarn och tänkte inte mer på saken utan fortsatte elda på över viken intet ont anande...tills!
Ja ni förstår ju själva- plötsligt så möter jag ju de enorma svallvågorna och jag blev så jävla överrumplad så jag tvekade- sssataan...ska jag klippa svallet rakt mot fören eller ska jag ta vågen snett eller...eller... Mer hann jag inte tänka och utgången blev nått jävla ogenomtänkt mellanting och jag klippte vågen på trekvartsniskantjohej- nånting...

YAHOOOO!!! (MOTORVRÅÅÅL-UTAV-HELVETEEE) 
I-CAN-SE-MY-HOUSE-FROM-HEEEERE......KA-BLAAANG!!!!!

Å dra ända inni storsatan vilken flygfärd!! Å vilken jävla mirakel-landning! Haha ja jävlars... En erfarenhet rikare och ett nytt missöde att skriva in i handlingarna. Man lär sig så länge man lever..eller? ;)

3 kommentarer:

Team Hk sa...

Tjabba !
HaHaHa du kan du Johnny , blev en Sony Z3 efter många om och men :) .

Anonym sa...

gött att du är tebaks!

Johnny Storfan sa...

team hk:
Gött mos! Tror du blir nöjd med z3an. Jag har fått min nu också så nu kan jag ramla i sjön igen...;)

Anonym:
Tackar tackar! Ska försöka skriva lite oftare nu :)